Успешно завършиха зелените събития за Югоизточна Европа

 

За нас е удоволствие да споделим положителните резултати от наскоро приключилите зелени събития за Югоизточна Европа, организирани от Виа Експо:

  • 8-ми Конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия
  • 1-во специализирано изложение за соларни технологии SEE Solar
  • 3-та Конференция и изложба за екология, рециклиране и управление на отпадъците Save the Planet

Форумът намери отзвук в над 20 държави и повече от 150 медии. Отчетен бе 20% ръст на участниците в сравнение с 2011 г. и 12 % увеличение на изложбената площ. В 4 зали и външна площ се включиха 412 директни изложители и представени фирми от 33 страни. Традиционните групови участия от Австрия, САЩ разшириха двойно площите си, а Словения и Италия за първи път организираха колективно представяне.

Повече от 5750 посетители от България и 46 държави се потопиха в деловата атмосфера на изложенията, 552 специалисти от 33 държави бяха делегати на Конгреса и Конференцията.

Като организатори бихме желали да изкажем специална благодарност към всички, които се включиха – спонсори, изложители, посетители, слушатели и лектори и допринесоха за успеха на форума. Ще се радваме отново да бъдем заедно на следващото издание през 2013г. от 29 до 31 май в София, Интер Експо Център.

Виа Експо

032/945459, office@viaexpo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар *