Ресторант Утопия в Bangalow Австралия

utopia

Утопия е чудесен ресторант в съвременен стил, намиращ се в главната улица в град Bangalow в Австралия. Лесено и живописно за шофиране, на не повече от 10 минути от морския бряг.
Менюто е вкусно и повече наистина клони към утопия, където е възможно използването на месо,без хормони и антибиотици и богата гама органични меса, както и  местни плодове и зеленчуци (някои дори произведени в техните собствени градини), органични, местни хляб и яйца. Те също така  произвеждат всички свои подправки и сосове, както и всичко, което виждате в десерт-менюто.  Аз ще се опитам да не се задържам прекалено дълго тук, но тези торти карамел и компоти са възвишени и коварни.  Пудинг с печена ябълка, маслен крем с кафява пудра захар …блаженство.

 

В Утопия не можем да отидем, много по-далеч от ризото с гъби, както и Кози сирене Tortilla и се случва магията – Тай рибни торти, Хрупкави пилета, пикантни Марокански напоени със слънце черни мариновани маслини.  Менюто им се добавя и променя ежедневно.
Обслужванетот е ефективно, гостоприемно и смея кажа очарователно.
Имало е случаи на оплакваия, че  не е много горещо кафето. Но май тези дни няма по голям комплимент за кафето. Искам само да припомня, че част от магията на кафето е факт, че добре приготвено – неможете да се опарите с него.  Между другото Утопия използва само най-добрите сортове  австралийско кафе 100% Арабика, отглеждани в хълмовете зад Байрън Бей от Zentveld’s – най-ренмираната Австралийска компания за кафе.  Напълно чисто от пестициди, вие се уверявате сами в най-доброто качество на кафе „от семена в чашка“.

Като цяло ресторант Утопия е един добър пример за ефективното комбиниране на екологична храна с добро обслужване, което е рецептата за доволният клиент.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар *