Изложение за спорт и здравословен начин на живот, 15-17 октомври 2015 г., НДК, София

alt 

 

http://viaexpo.com/bg/pages/sofia-sport-healthy-life


Дата на провеждане:
  15-17 октомври 2015 г.
Периодичност: Един път годишно
Поредност: 1-во издание
Организатор: Виа Експо
Място на провеждане: НДК, София

 

За първи път темите спорт и здраве влизат във формат на специализирано изложение.
Sofia Sport & Healthy Life ще представи спортна екипировка и оборудване за различни видове спорт, натурални и био храни, продукти и козметика, хранителни добавки, лечебни храни, програми и др.

Въпреки бурното развитие на дигиталните технологии и медии, осъществяването на личен контакт с клиента е незаменимо предимство. Изложението Sofia Sport & Healthy Life e Business-to-Business изложение и дава възможност за увеличаване на продажбите чрез срещи между производители, търговци и дистрибутори от цялата страна. Те ще могат да докоснат, пробват, тестват и поръчат в кратък срок продуктите, от които се интересуват. Полза от участие в събитието е и събирането на актуална маркетингова информация за потребителските настроения по отношение на качество и цена.

Крайните клиенти също ще бъдат поканени – посещението им ще бъде истинско изживяване за тях – то ще ги вдъхнови за промяна в „здравословна“ посока.

Добра новина е, че част от публичен ресурс от 300 млн. евро по ОП „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 ще бъде насочен към индустриите за здравословен живот, нови технологии, производство на стоки и предоставяне на услуги, свързани с алтернативен туризъм и екстремни спортове.
Факт е, че все повече българи търсят начини да подобрят своя здравен статус. Безспорно спортните активности и употребата на по-качествени и здравословни продукти играят съществена роля за постигане на тази цел. Всяко евро, вложено в спорт, спестява 3 евро разходи за здравеопазване, а обездвижването се определя като болестта на 21-ви век.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар *